3 smykketrends, du skal kende

Smykker er for mange en lige så stor del af et outfit som f.eks. en bluse, en taske eller et par sko. Det er nemlig smykkerne, der fuldender et look, tilfører det lidt kant og giver et outfit et personligt præg. Det er smykkerne, der løfter et outfit op og tager det til nye højder. De kan tage et almindelige hverdagsoutfit og gøre det til en festlig gå-i-byen outfit.

Smykker afslører dog også en del om bæreren, idet der i mange tilfælde ligger en del tanker og følelser bag valget af smykkerne – og det er derfor ikke helt ligegyldigt, hvilke smykker du vælger. Det kan dog være svært at navigere rundt i de mange forskellige stilarter, farver og former. Vi har derfor i denne artikel fokus på 3 smykketrends, som du ikke går galt med i år.

Lag-på-lag af smykker

Selvom vores indretning skrifter minimalisme, så er det ikke tilfældet for vores outfits. Her er det virkelig ”more is more”, der gælder. Det handler her om at sammensætte flere forskellige smykker med hinanden. Det kan f.eks. være en lang, tynd halskæde sammen med en kort, tykkere halskæde eller en simpel kæde med en statement kæde. Her er det tilladt at eksperimentere med former, tykkelser og farver, så du kan matche dem til dit outfit eller skabe et statement piece som virkelig skaber opmærksomhed. Det er faktisk kun din fantasi, der sætter grænser her.

Panserkæden

Panserkæden har længe været populær – og det er der rigtig god grund til. Det er en pæn og simpel kæde, som ses i både øreringe, armbånd og halskæder. Det er et smykke, som taler mere til personer med en minimalistisk og farveløs stil – selvom lag-på-lag trenden selvfølgelig også kan laves med panserkæder. Her er fokus dog mere på en simpelt design i enten guld eller sølv, som passer til de fleste outfits og kan bruges til et almindeligt hverdagsoutfit.

Farveeksklosion

Hvis du er klar til at bevæge dig udenfor de sædvanlige guld- og sølvsmykker, så er dette trenden for dig. Her kan du gå amok med smykker i alle farver, både safirblå, rubinrød, smaragdgrøn og mange flere. Masser af farver kan pifte ethvert outfit op – uanset om det er et mere monotont outfit eller et smukt farverigt outfit.

Du kan finde et stort udvalg af fantastiske smykker til både mænd og kvinder her: https://hilbertkbh.dk/.