De 5 bedste julegaver til børn hos Little Happy

bedste julegaver til børn 2020

Find et stort udvalg af julegaver hos LittleHappy. Hvis du ikke ved hvad barnet skal have i julegave, er LittleHappy et kig værd. Hjemmesiden er også super smart, hvis barnet skal finde julegaveønsker, da du nemt kan finde rundt på hjemmesiden. Hos LittleHappy kan du finde dine julegaver 2020 til en pris i børnehøjde. Hos LittleHappy har du også mulighed for at købe en færdig lavet pakkekalender til barnet.

Hvis du ønsker at give dit barn de bedste julegaver, så er hjemmesiden et forsøg værd. På LittleHappys hjemmesiden kan du finde kendte brands som Filibabba, By KlipKlap, HAY osv. Alle brands hos LittleHappy er nøje udvalg for at leve op til deres høje krav om kvalitet og design. LittleHappy ønsker at give deres kunder den bedste oplevelse med deres produkter.


Bedste julegaver til børn 

De bedste julegaver du kan give dit barn findes hos LittleHappy. På hjemmesiden kan du finde julegaver til de helt små og de lidt ældre. Filibabba legetæppet er perfekt til de mindre børn og vil især give mange gode timers leg. Hvis du mangler en gave til de lidt ældre børn er sådan noget som dekoration til børneværelset et must-have, i takt med at børnene bliver ældre ønsker de også et mere personlig værelse.

  • Filibabba legetæppe: Legetæppet fra Filibabba er den perfekte julegave til de små. Legetæppet er multifunktionelt og kan bruge på mange forskellige måder. Legetæppet skaber det perfekte legeområde, hvor der kan leges med biler, barbie, klodser osv. Legetæppet er dejlig tykt og barnet kan derfor også tumle rundt på det. Hvis barnet skulle have svært ved at tage en lur, uden mor eller far i nærheden, kan barnet sove på tæppet. Tæppet har en god størrelse og kan nemt placeres i fx stuen nær familien.

  • By KlipKlap børnemøbler: Hvis du ønsker at købe en julegave, som ingen andre har købt, kan du købe et børnemøbel. Børnemøbler fra By KlipKlap er lavet i høj kvalitet med et smukt design. Det kan tit være uoverskueligt og ubehageligt for børn at sidde på normale møbler, og derfor er et børnemøbel den perfekte julegave.

  • Dekoration: Dekoration til børneværelset er også en god julegave. Tit kan børneværelset være tomme eller fyldt med legetøj, og derfor trænge til lidt hygge. På LittleHappys hjemmeside kan du finde meget forskellige dekoration til børneværelset som fx plakater, møbler, luftballoner til at hænge op.

  • Legemad: Legemad er en super god julegave til børn med både et legekøkken og uden. Man kan altid lege med legemad lige meget om man har et legekøkken. Med legemad får barnet nye kendskaber til forskellige fødevarer og lærer at håndtere mad.

  • Dukker/bamser: Selvom dukker og bamser tit ses som en sikker julegave, bliver børn stadig meget glade for dem. Dukker og bamser bliver leget rigtig meget med, og passer til alle aldre. Dukker og bamser er også perfekte, når barnet leger med vennerne.

 

Julegaver til en fornuftig pris. 

Det kan tit være svært at finde julegaver til børnene til en god pris. Hos LittleHappy er alle priserne sat ned i børnehøjde, fordi de tror på, at når det kommer til barnets barndom skal det ikke handle om kroner eller øre. 

Bag LittleHappy er en familie bestående af mor, far, bror og søster, som ønsker at give børn den mest mulige barndom.

Når du handler hos LittleHappy kan du selv vælge om, du vil betale normalpris eller medlemspris. Som medlem vil du i gennemsnit spare 45% på alle produkter og have adgang til gratis produkter. Som medlem af LittleHappy universet får du også adgang til en masse fordele. Selvom du betaler normalpris vil du stadig have sparet penge, da produkterne hos LittleHappy, for det meste er billigere end hos andre forhandlere.

Det kan især her til jule være en god ide at være medlem, for at få mere for pengene og flere julegaver til børnene.