Dette kan du give i bryllups- eller konfirmationsgave

Der er i løbet af et år typisk to begivenheder, hvor gaver medfølger i et eller andet omfang. Det er fødselsdag og juleaften. Indimellem opstår der dog også større begivenheder såsom konfirmation, bryllup eller lignende, hvor gaverne gerne er lidt større og flere i antal. Her får du inspiration til gaver dertil.

En rejse til brudeparret

Du kan købe en deal, hvor du får det umiddelbart billigst mulige tilbud på en rejse til Berlin for to personer af en varighed på alt fra et par dage til lidt under en uge. Et nygift par vil kun kunne blive glade for gaven, da den giver dem mulighed for at tilbringe endnu mere tid sammen i deres forelskede eufori. De har garanteret allerede planlagt en bryllupsrejse, men endnu en rejse i hinandens selskab vil de nok ikke blive kede af at få foræret. Hvis du ikke selv planlægger at give en gave for det beløb, det må koste, kan I evt. aftale at slå jer sammen flere personer fremfor at give hver jeres gave for et lavere beløb. Èn større gave kan nemlig ofte indeholde mere værdi og fremtidige minder end mange mindre gaver. Dermed ikke sagt, at et brudepar ikke også vil være lige så taknemmelige, hvis gaverne ender med at bestå af noget andet.

Masser af bud til konfirmanden

Der konfirmeres hvert år flere tusinde unge danskere i landsbykirkerne. Det kan næsten ikke undgås, at du selv på et tidspunkt skal være den glade gavegiver til en konfirmation. Hertil er en deal med en rejse for konfirmanden også relevant. Hvis du er nervøs for, hvad forældrene vil mene om det, vil det være et klogt træk at spørge dem inden køb af gaven. Derudover har konfirmander ofte mange ønsker på deres ønskesedler, og hvis ikke er der intet i vejen med at forære dem penge.