Giv din partner en overraskelse, og gør det ordentligt

whisky drink

Der er mange måder at gå til overraskelsens kunst på. Men når du virkelig gerne vil overraske og forkæle din partner, er den mest oplagte vej altid den gastronomiske. Det er nemlig her, du får mest for pengene, og det er som oftest her, du både kan stimulere synet, smagssansen og lugtesansen. Men bare fordi det er nemt at gå til, betyder det ikke, det bare lige kan gøres ordentligt med venstre hånd. Det kræver noget umage, og det kræver noget viden. Sidstnævnte får du heldigvis mere af her.

Optakten er vigtig

En god sanseaften med din partner starter allerede der, hvor din partner træder ind ad døren. Har du gjort boligen ren og forberedt et godt måltid, så er du allerede godt på vej. Men der er ikke noget mere charmerende end dig, der står klar i døråbningen med en lækker og hjemmelavet drink. Her kan det helt klart anbefales, at du giver dig i kast med en whisky sour. Navnet er måske ikke vildt flatterende, men det er smagene i drinken.

En whisky sour består af god whisky, citronsaft, sukker og isterninger. Hvis du vil være lidt ekstra eksklusiv, kan drinken spices op med pasteuriserede æggehvider, der kan tilføre lidt mere luftighed til din drink. Æg i drinks kan lyde mærkeligt i manges ører, men du må endelig ikke være fordomsfuld. Det tjener faktisk et smagsmæssigt formål, og når du først har prøvet det, vil du nødig undvære det.

Server en skøn whisky sour, og gå derefter tilbage til gryderne og panderne, så du kan servere et skønt aftensmåltid, inden din partner får for meget smag for de skønne drinks. En whisky sour er en god velkomstdrink. Den kan være en smule tung senere på aftenen, og derfor kan du med fordel være forberedt på en anden drink, når I når de sene timer.

Lækre serveringer med whisky

Din gode whisky behøver ikke være begrænset til whisky sour. Den kan sagtens være brugbar i mange andre sammenhænge, som også tjener et formål i forhold til at give din partner en perfekt aften. Du kan eksempelvis bruge den i mange andre slags cocktails, der måske egner sig bedre som drinks til efter jeres måltid.

Du kan selvfølgelig også vælge simpelthen at integrere den i måltidet. Har du en jomfruhummerbisque i tankerne, så er whisky en glimrende alkoholtype at bruge til flambering af skallerne. Du kan også bruge den i en lækker sauce til jeres steak.

Whisky er også et oplagt element at tilføre din dessert. Du får både den skarpe kornsmag, men hvis du benytter dig af flamberingen, får du også masser af sødme og karamelagtig smag, som kan gøre meget godt for langt de fleste desserter. Der er selvfølgelig også noget charmerende over at få en ren whisky til kaffen efter dit festmåltid. Uanset hvad du vælger at gøre med din whisky, så er det vigtigt, du gør dig umage. Det er nemlig helt sikkert dette træk, der vil gøre din partner glad og taknemmelig.