Utraditionelle gaver er ofte de bedste

Det er efterhånden det mest almindelige at bede vores nærmeste om en ønskeliste til både fødselsdag, jul og de fleste andre begivenheder med gaver involveret, hvorefter vi skuer ned over listen og bestiller noget derfra. Det er derfor sjældent en overraskelse, hvad man får i gave, medmindre ønskelisten er alenlang.

Overvej, hvad gavemodtageren reelt mangler

En gave, der ikke er taget direkte fra en udførlig ønskeliste, kan tit ende med at være mere interessant og givende, end en gave, der uinspireret er hapset fra en ønskeseddel. Det kan fungere udmærket blot at overlade gaveudvælgelsen til gavemodtageren, men ønsker du at gøre et større indtryk end som så, må du tænke ud af boksen.

Du kan ende masser af forskellige steder ved at tænke ud af boksen. Nogle vil mene, at det er bedst at holde sig i en zone, hvor det minder bare lidt om ønskelistens indhold. Andre synes, det bliver bedre, jo længere væk fra ønskelisten man bevæger sig. For eksempel er en utraditionel, men yderst brugbar gave, en USB adapter – her er et varieret udvalg af USB adaptere.

Hvad kan den bruges til?

En USB adapter kan være løsningen til en computer med en USB port, der ikke er kompatibel med et bestemt USB stik. Da kan en USB adapter nemlig tilpasse porten ved at erstatte den, uden at du behøver købe hverken ny computer eller nyt USB stik. En USB adapter er den perfekte, utraditionelle gave til fx en studerende, der, selvom det er et billigt køb, ikke selv vil investere i den, men stadig har behovet.

Når du køber en USB adapter, skal du være opmærksom på, at du kan vælge mellem en USB adapter 2.0, en USB adapter 3.0 og andre typer af USB adaptere. Sørg for at vælge den rigtige til gavemodtageren ved at undersøge deres behov.