Glæden ved at give god kaffe

Vil du give en gave, der for alvor varmer i de kolde vintermåneder, bør du overveje at give glæden ved god kaffe. Det er – uden at overdrive – den mest populære drik i verden efter vand. Så derfor er der god chance for, at modtageren af gaven er kaffe-elsker.

Friskkværnet kaffe er (heldigvis) ved at blive mere populært end formalede bønner, fordi smagen og aromastofferne bevares meget bedre i de hele kaffebønner. Af den grund er en kaffekværn nærmest blevet en lige så almindelig del af køkkenet som håndmixeren – og derfor kan du relativt sikkert give en pose gode, hele kaffebønner, så modtageren kan nyde en smagfuld og aromatisk kaffe.

Gaven, der bliver ved med at gi’

Det er ikke mindst den sorte kaffe og espresso, der er populært, men også diverse mælkedrikke som caffe latte og cappuccino. Så, vil du give en gave, der giver nærmest uendelige muligheder for at brygge lækre, cremede kaffedrikke, så er en mælkeskummer det helt perfekte valg. De er lette at bruge, og mange af dem kan både varme og skumme mælken.

God kaffe behøver ikke koste en formue, og det kan sagtens svare sig at investere i kvalitet frem for kvantitet. Kig efter kaffe på tilbud – selvfølgelig hele bønner – og se, om du ikke kan finde en ny og spændende variant, som kan tilsætte lidt ekstra luksus til eftermiddagskaffen. Har du ikke allerede en kaffekværn eller kaffemølle, er det uden tvivl noget, du bør føje til din ønskeseddel, for den er altså mere eller mindre uundværlig for enhver kaffeentusiast.

Vil du byde gæsterne på dampende varm kaffe, uden at skulle rende ud i køkkenet og brygge frisk kaffe hele tiden? Så er termokander vejen frem. De holder kaffen varm i timevis, så I kan sidde og sludre ved bordet og nyde hinandens selskab – og god kaffe.