Sådan finder du de rigtige hårprodukter

Ingen har lyst til at have en bad hair-day.

Når du går på opdagelse i skønhedsverdenen, står der hårprodukter på rad og række. Det kan være en jungle at gennemskue de mange slags og komme hjem med det rigtige.

En jungle af produkter

Shampoo er allemandseje. Der er dog rigtig mange på markedet. Og måske ender du bare med at tage den med hjem, der dufter bedst. Men en god shampoo kan være med til at pleje og fugtgive dit hår, så det fremtræder smukt og sundt.

Du kan supplere din shampoo med en conditioner. Balsam kan være en god idé at påføre – blot i spidserne – for ekstra glat og blødt hår. Nogle kan være en hjælp til at løse filtret hår.

Indimellem kan du pleje dit hår ekstra med en hårkur eller –maske. Hårkure går for at pleje spidserne indefra.

Hvis du flittigt bruger en hårtørrer eller et glatte- eller krøllejern med en god varme på, kan det være hårdt for dit hår. Der findes varmebeskyttende produkter, som kan være med til at skåne dit hår, og du kan prøve at skrue ned for varmeintensiteten.

Gå efter produkter, som passer til dit hår

Uanset om du har langt, glat hår, krøller eller farvet hår, bør du lægge produkter i kurven, som passer til din hårtype og dit hårs behov. De rigtige produkter kan gøre underværker.

Der er nemlig forskel på, om man har krøller på toppen, som gerne må blive defineret og træde frem, om man har fint hår eller kraftigt glat hår.

Style dit hår

Du kan prøve kræfter med hårlak, mousse eller voks, hvis du gerne vil style dit hår og måske skabe noget fylde, så det ikke klasker sammen. Så holder frisuren ekstra længe og sidder, som det skal.

Der er selvfølgelig forskel på produkternes duft og holdbarhed.

God jagt!