Sådan overrasker du med en personlig gave

En god gave behøver ikke at være noget, der er hverken dyrt eller nyt og smart. De bedste gaver er som regel dem, hvor der ligger lidt ekstra tanke og arbejde bag. Hvis du gerne vil overraske din mor, din veninde, din bror eller en helt fjerde med en personlig gave, får du her noget inspiration.

Arrangér en biografoplevelse derhjemme

En klassisk gave er en biograftur, men hvis du vil gøre det en tand mere personligt, kan du arrangere en biografoplevelse derhjemme i stedet. Når du selv arrangerer en hjemmebiograf, kan du sørge for at gøre det rigtig hyggeligt og handle alle de snacks, der falder bedst i hans/hendes smag.

Det gode ved at lave en hjemmebiograf er desuden, at der er frit valg mellem alle film. Du kan derfor sætte hans/hendes yndlingsfilm på. Hvis han/hun er til en sjov film, kan du f.eks. sætte Terkel I Knibe på. Det er en gave, der viser, at du virkelig har gjort noget ud af det.

Lav et personligt billedalbum

Et billedalbum er en rigtig god måde at forevige en masse minder på. Det er samtidig en rigtig god gave, der er hyggelig at kigge igennem mange gange. Hvis du gerne vil lave et billedalbum, kan du gøre det ved at printe billeder ud og klistre dem i en notesbog. Det er en god løsning, hvis du kan lide at være lidt kreativ. Du kan dog også gøre det elektronisk, så du ikke selv skal sidde og klippe og klistre.

Tilbered en lækker middag

Hvis du kan lide at lave mad, kan du også kaste dig ud i at skabe en lille restaurantoplevelse derhjemme. Du kan f.eks. tilberede hans/hendes yndlingsret eller overraske med en helt ny menu. Hvis du dertil pynter et fint bord, så er du sikker på, at han/hun bliver rigtig glad.