Sæt pris på dit barns dagplejemor med en julegave

Fortjener dit barns dagplejemor en sød juletanke i år? Hos Spring Copenhagen kan du finde en helt særlig julegave til dagplejemor, der hver dag tager sig godt af dit barn og sørger for en god og tryg hverdag.

Sæt pris på hverdagens helt

Der er ikke noget som dagplejemødre. En dagplejemor skal være god, kærlig og en tryg person, som du kan aflevere dit barn til hver morgen. En dagplejemor tager sig af dit barn, når din egen arbejdsdag går i gang, og dit barn tilbringer derfor mange timer hos hende. Ofte er en dagplejemor en helt særlig person – både for dig og dit barn – og hvorfor ikke vise, at I som familie sætter rigtig stor pris på hende? Hos Spring Copenhagen giver de dig masser af muligheder for at finde den helt rigtige gave. Julen er en sød tid, og derfor er det med at glæde og overraske dem, vi holder allermest af, og dem som for os er en af hverdagens helte.

Unikke gaver

Når du klikker ind på Spring Copenhagens webshop, bliver du mødt af et stort og bredt udvalg af unikke julegaver. Forær eksempelvis en eller et par stykker af de søde emojies. Glæd hende med Care-emojien, som kan give et dagligt hjerteligt knus, når den står på hylden, eller hvad med Cool-emojien der kan minde hende om, hvor sej en dagplejemor hun er? Du kan finde de lækreste gaver i FSC-mærket træ, flotte vandkarafler og kander, der kan danne rammen for smukke blomster på spisebordet. Hop ind på webshoppen, og find den julegave til dit barns dagplejemor, som hun vil sætte allerstørst pris på.