Januar er lig med nytårsforsæt

Når klokken slår tolv nytårsaften, bliver himlen fyldt med flotte farver og høje brag. Men det nye år er også fyldt med nye nytårsfortæt. I januar bliver stierne optaget af løbere, flere begynder at spise sundere og alkoholen bliver gemt væk for en stund. Ofte holder nytårsforsætterne i to måneder, før de bliver glemt igen. Hvis du har besluttet dig for, at dit ønske for det nye år skal holde hele året, kan du læse med her. Du får tips til, hvordan du dyrker mere motion og drikker mindre alkohol.

Dyrk mere motion

Et af de helt klassiske nytårsforsæt er at dyrke mere motion i løbet af året. Mange gange bliver motionen dog til en sur pligt, og derfor er det vigtigt at finde en motionsform, som du kan lide at dyrke. Det kan være, at du er mere til holdsport end en-mandstræning i fitnesscenteret. Det kan også være, at du elsker at træne alene.

Hvis du kan lide at løbe, kan du overveje at investere i et løbebånd. Det kan være en fordel på regnfulde dage, hvor du ikke har lyst til at løbe udenfor. Det kan være en god idé at læse om de bedste løbebånd i test, inden du investere i et løbebånd. Det kan hjælpe dig til at finde det rette løbebånd til boligen.

Du kan også prøve at tænke over, om det er muligt at implementere mere motion i hverdagen. Det kan for eksempel være, at du har mulighed for at tage cyklen på arbejdet i stedet for bilen. Du kan også vælge at tage trapperne i stedet for elevatoren. På den måde bliver motionen en del af hverdagen i stedet for en sur pligt, der skal udføres.

Drik mindre alkohol

Efter en nytårsfest med store mængder af alkohol, er der også mange, der vælger at sætte alkoholen på hylden for en tid. Det kan dog være, at du synes, det er svært at undvære alkohol, når andre i selskabet får en øl eller en drink.

I dag findes der heldigvis mange gode alternativer til drikke med alkohol. Der er efterhånden produceret mange alkoholfrie øl, som har vundet indpas til flere arrangementer. Der findes også flere forskellige vine og drinks, som laves uden alkohol. De alkoholfrie drinks er lige så flotte og farverige, som drinksene med alkohol. På den måde kan du føle dig som en del af selskabet uden at skulle drikke alkohol.