Sådan kommer du af med muldvarpe

Sådan kommer du af med muldvarpe

Sådan kommer du af med muldvarpen med flere effektive produkter, så du kan vælge hvilken der passer dig bedst. Fælles for dem alle er, at du ikke længere skal bøvle med muldvarper i din have.

Sådan kommer du af med muldvarpe i din have

Kender du det, at din have invaderet af muldvarpeskud. De dukker op overalt, i bedene, ved terrassen og ikke mindst i græsplænen. Det er svært at gøre plænen pæn, med muldvarpeskud overalt, ikke mindst at skulle slå græsset. Men der er heldigvis råd at hente og du har mulighed for, at bekæmpe muldvarpene med yderst effektive produkter.

 

Der er mange forskellige muldvarpe produkter, så du kan tage sagen i egen hånd. Der er alt fra fælder, gift og ultralyds skræmmere, så det er blot at finde den der tiltaler dig mest.

Sådan kommer du af med muldvarpe produkter

Som skrevet findes der flere effektive produkter til, at komme af med muldvarpe problemet, som der vil komme en kortere gennemgang af herunder. Husk på du kan læse meget mere om de enkelte produkter på hjemmesiden, hvor der også vil være en mere fyldestgørende beskrivelse.

Muldvarpefælder

De fleste muldvarpefælder fungere, som en kraftig saks, der nemt og smertefrit kommer muldvarpen til livs. Den er nem at montere i jorden. Du skal blot finde muldvarpens tunnel mellem to muldvarpeskud. Herefter graver du et lille hul, hvori fælden isættes. Husk at dække hullet til igen, så der ikke kommer lys ned i muldvarpens tunnel. 

 

Der kan benyttes lokkemad i nogle af muldvarpefælderne, det vil stå beskrevet under det enkelte produkt, hvis det anbefales. Efter opstilling vil du på afstand kunne se om der er gået en muldvarpe i fælden. Dette ses ved at håndtagene er adskilte, så er du sikker på gevinst.

 

Fælderne findes i flere forskellige varianter, udformninger og prisklasser, men fælles for dem alle er at de er effektive. Nogle kan dog bedre holde til det danske vejr, så de ikke ruster eller går til.

Gift til udlægning

Ved brug af gift er det nødvendigt at læse indlægssedlen grundigt igennem før brug. Nogle af midlerne kan være meget skrappe og der skal retningslinjerne følges nøje. F.eks ved brugen af karbid, skal der benyttes særligt arbejdstøj, beskyttelsesbriller og handsker. Det er ikke et middel der må bruges af børn og unge under 18 år. Husk endvidere at holde giften sikkert låst og uden for rækkevidde fra børn og husdyr.