Et guldbryllup kræver en ordentlig fest

At nå guldbryllup er noget helt specielt. Det er meget få, der når at have været gift i 50 år. Det bør derfor fejres på ordentlig vis. Alt ved denne fest bør være i orden. Lige fra selskabet, altså deltagerne ved festen, til pynt på stedet, hvor der skal festes på dagen for guldbrylluppet. Og det er heldigvis muligt at købe rigtig meget pynt, der kan benyttes til den stor dag.

Alt bør være i guld

Når der skal være guldbryllup, bør der pyntes op med guld overalt. Heldigvis er der masser af muligheder for pynt til festen, som kan bruges til den store dag. I den følgende følger en række eksemplar på hvad I kan indkøbe til den store dag.

Serpentiner i guldfarve

Det er enkelt og let. Serpentiner er noget, der benyttes til de rigtig mange slags fester. Til et guldbryllup skal de naturligvis være i guld.  Du kan købe pakker med 20 styk serpentiner i guld af 4 meter. Så kan du let sikre dig masser af guldfarver i pynten.

Balloner med 50 tal

50 år er lang tid. Så er det lykkedes at være gift i så lang tid, så skal man også skilte med det. Det kan man ved balloner til guldbrylluppet, hvor der står 50 år. Så er ingen i tvivl om hvor imponerende det er at være sammen så længe. Og så bidrager det rigtig meget som pynt.

Bordkort med guldramme

Alt skal være gennemført ved jeres guldbryllup. Også bordkortene bør være en del af det store guldtema. Du kan blandt andet få bordkort med en gul ramme, som giver det perfekte look til hele det guld look, som I bør have.

Rispapirlampe i guldfarve

Guld bør også være en del af pynt i loftet ved jeres guldbryllup. Rislamper i guldfarve giver rigtigt meget til det samlede indtryk i det lokale, hvor der skal holdes guldbryllup. Lamperne er virkelig noget, der gør en forskel for udseendet af jeres festlokale.

Bryllups banner i guld

Der skal også noget på væggene ved jeres guldbryllup. En god ide til dette er såkaldte bannere, hvor der står Wedding, altså bryllup på engelsk, med guldfarver. Virkelig noget, der ser elegant ud og medvirker til at højne stemningen.

Almindelige balloner

Balloner er altid godt til pyntning af festlokaler. Og du kan få masser af balloner i guldfarver, der bringes rundt i lokalet. Giver masser af dybde og bare en god guldfarve spredt ud over hele festen.

Servietter i guld

Også på jeres dækket bord, bør der være guldfarvet, når I skal holde guldbryllup. Det kan I blandt sørge for ved at indkøbe servietter i guldfarve. De er virkelig med til at give et helhedsindtryk af det gennemførte guldtema.

Stjerner til konfetti

Få virkelig at få guldfarven til at slå igennem overalt i jeres pyntning, så er det en god ide med guldstjerner som konfetti. De kan let spredes over hele lokalet, så guldfarven bliver helt gennemtrængende.