Tag på en bilferie med familien og oplev verden

Vil du gerne tilslutte dig de mange danskere, der hvert år drager afsted på bilferie med familien? Det er en hyggelig ferieform, der er utrolig fleksibel og afslappende. I kan nemlig helt selv bestemme tempoet. Men hvad skal man lige være opmærksom på, når man planlægger en bilferie? Det kan du læse mere om i det følgende.

Er bilen i topform?

Det første du skal sikre dig, inden du drager afsted på bilferie med familien, det er, om din bil er klar på en bilferie. De fleste bilforhandlere og serviceværksteder tilbyder at lave et ferietjek på bilen og tjekke alle de mest gængse ting, som skal være i orden, inden du kører afsted. Ved at tjekke bilen inden afgang, mindsker du risikoen for at bilen pludselig går i stå midt på turen.

Sørg for underholdning til turen

På en bilferie tilbringer du mange timer i bilen sammen med din familie, og det kan være ret så kedeligt af og til. Derfor er det en rigtig god idé at medbringe masser af underholdning til turen. Den rette underholdning er med til at sikre ro, godt humør og hygge i bilen. En god lydbog kan redde enhver kedelig køretur, og du kan lade dig opsluge i den spændende historie og lukke alt andet ude.

Tjek op på forsikringerne

Førend du sætter dig ind i bilen og kører afsted, så bør du sikre dig, at dine forsikringer er i orden. Her er de forskellige forsikringer, du bør tjekke op på:

  • Bilforsikringen skal være i orden i tilfælde af, at bilen pludselig går i stykker midt på turen.

  • Rejseforsikringen sikrer dig i tilfælde af sygdom, når du er afsted.

  • Ulykkesforsikringen dækker dig i tilfælde af, at du kommer ud for en ulykke.

  • Indboforsikringen er praktisk i tilfælde af, at der opstår indbrud i din bolig, imens du er på bilferie.