Skal din næste ferie gå til Thailand?

Vi danskere er egentlig meget ens, når det kommer til stykket. Vi kører mange gange i de samme biler, så bare den omtalte UP fra VW, som stadigvæk er fast inventar på de danske landeveje. Udover biler, så spiser vi også mange af de samme danske retter. Vi følger lige pludselig alle sammen med i både fodbold og håndbold, når der spilles slutrunder og vi er også ret ens, når det kommer til feriedestinationer, da det jo ikke er for sjovt, at Mallorca år efter år bliver kåret til danskernes foretrukne feriedestination i Europa. Dette mønster ses også, når det kommer til feriedestination udenfor Europa, hvor Thailand altid er velbesøgt af danskere.

Hvorfor Thailand?

Hvis du ønsker at komme på ferie i vintermånederne, så kan du selvfølgelig sagtens tage en destination i Europa, men du kan bare aldrig være sikker på, at vejret er godt. Det vil nok altid være bedre end i kolde Danmark, men er formålet med turen at opleve hvide sandstrande, slappe af ved havet og gå rundt i badetøj dagen lang, ja så vil mange nok kigge mod Thailand. Thailand har nemlig højsæson om vinteren og grundet deres tropiske klima, vil du opleve høje temperaturer og solrige dage. Det er nogle af grundene til, at mange danskere rejser til thailand om vinteren.

Er det nemt at komme til Thailand?

Selve flyveturen til Thailand er selvfølgelig noget længere end en flyvetur til Mallorca, men skræmmer en længere flyvetur dig ikke, så er selve rejsen faktisk ikke meget mere besværlig, end hvis turen gik til Mallorca. Mange rejseselskaber tilbyder nemlig direkte flyvninger fra Kastrup lufthavn til forskellige steder i Thailand og udover det, så sikrer et rejseselskab trygheden på rejsen. Søger du en rejse til næste vinter og er i tvivl om, hvor turen går hen, så tag et ekstra kig på Thailand.