Vil du vide mere, så læs mere her om byen

Læs mere her om Ballerup

Ballerup er en moderne by, der ligger ca. 22 km uden for København, Danmarks hovedstad. Ballerup har alle fordelene ved at være tæt på en af Europas bedste hovedstæder, samtidig med at byen har sin egen gode levestandard og lave kriminalitet. Lad os finde ud af mere om Ballerup! Hvor stor er Ballerup? Ballerup dækker et areal på 42 km2, hvilket betyder, at den er ca. 8 gange mindre end København med sine blot 700 km2. Ballerup selv har dog et indbyggertal på over 35.000 indbyggere – så du kan være sikker på, at din nye hjemby har alt det, du har brug for, uden at være overfyldt. Læs mere her om den utrolig dejlige by som ligger forholdsvis tæt på København. Det betyder meget i forhold til priserne på lejligheder og huse når det ikke ligger inde i København, da det stort set er de dyreste kvadratmeter priser i hele Danmark.

Ballerup tilbyder også en masse muligheder for at borgerne kan lære mere om Ballerup. Du kan besøge Ballerup Museum, som fortæller Ballerups historie fra oldtiden og frem til i dag. Ballerup Museum ligger i Ballerup bymidte og er åbent for alle gratis hver dag fra kl. 11 til 16. Læs mere her. Der er utrolig mange muligheder i Ballerup centrum, som du med sikkerhed ikke vil gå glip af. Lyder alt dette som noget for dig, så læs mere her.

Kort sagt, så er Ballerup et moderne sted med et livligt byliv og et charmerende landskab tæt på. Der er masser af museer og andre attraktioner, der hjælper dig med at lære din nye hjemby at kende, før du overhovedet flytter dertil! Læs mere her om Ballerup.