Disse julekalendere er de mest populære blandt voksne

Julekalendere er naturligvis ikke kun til børn. Der findes talrige julekalendere på markedet, der er lavet specifikt til voksne. Kan du godt lide idéen om at have en julekalender, er du derfor ikke tvunget til at købe samme Kinder-julekalender, som du køber til børnene.

Har du besluttet, at du gerne vil forkæle dig selv med en julekalender, skal du selvfølgelig forsøge at finde en, der har et indhold, der falder i din smag. Det kan du få lidt inspiration til herunder, hvor du præsenteres for en række af de mest populære julekalendere til voksne.

1. Julekalender fra Summerbird

Et af de mest populære valg blandt voksne, der gerne vil have en julekalender, er julekalenderne fra Summerbird. De har lavet flere forskellige varianter, hvor der bl.a. er forskel på mængden af chokolade, der gemmer sig bag lågerne i julekalenderen.

2. Julekalender fra Simply Chocolate

Hvis man er glad for chokolade, skal der ikke være nogen tvivl om, at en julekalender fra Simply Chocolate vil være et rigtig godt valg. De laver flere forskellige julekalendere, hvorfor du naturligvis også kan finde én, der byder på noget, der falder i netop din smag.

3. Julekalender fra Lakrids by Bülow

Er man ikke til chokolade, betyder det ikke, at det ikke kan lade sig gøre at få sig en lækker julekalender. I et sådant tilfælde kan man blot købe sig en julekalender med lækker lakrids fra danske Lakrids by Bülow. Det kræver naturligvis, at man godt kan lide lakrids.

4. Julekalender fra Teministeriet

Din julekalender behøver ikke at have et indhold, der kan spises. Hvis du godt kan lide te, er det oplagt, at du tager et kig på en julekalender fra Teministeriet. Her får du nemlig mulighed for at prøve intet mindre end 24 forskellige slags te i løbet af december måned. Lyder det ikke fantastisk?

5. Daring December-julekalender

Her er der tale om en anderledes julekalender, som også er et populært valg. Det er en julekalender til par, der indeholder en række forslag til aktiviteter. Under hver låge er der tre forslag til aktiviteter; lidenskabelige, sexede og udfordrende.

6. G&T-julekalender fra Fever-Tree

Den sidste julekalender på listen er fra Fever-Tree og indeholder en række forskellige Gin & Tonics. Er der ikke nogen af de julekalendere, der er præsenteret her på listen, der falder i din smag, så find de bedste julekalendere til voksne på genialegaver.dk.