Hjemmestrikkede pakker og hyggelige hæklerier

Bløde pakker og hjemmelavede gaver kan måske klinge lidt, ja, om ikke hult så en smule halvkedeligt. Men det kan sagtens være sjovt både at lave og give hjemmelavede gaver. Det er dog vigtigt ikke at gabe over mere, end du kan tygge – julemåneden skal helst være hyggelig, og det skal aldrig være mere stressende at lave julegaverne selv, end at gå i et stormagasin i december.

Der findes masser af små og store projekter, som nybegyndere også kan være med på. En hjemmehæklet karklud er en både miljørigtig, praktisk og personlig gave. Du kan også give dig i kast med en kaktus-nålepude, der er ekstra sød, hvis den bliver plantet i en lille urtepotte.

Gaver der glæder og varmer i vinterkulden

Giv hjemmelavede gaver, som bringer glæde og varme til de kolde måneder. Huer, handsker og halstørklæder er oplagte julegaveidéer, som sagtens kan strikkes selv. Er du en øvet mester udi håndarbejdets kunst, kan du give dig i kast med strikkede trøjer og veste, der er så moderne for tiden.

Mener du ikke, at dine håndarbejds-evner rækker til at holde familien varm i vinter, kan du selvfølgelig også købe lækkert lunt tøj til både store og små. Dette indlæg skal på ingen måde tolkes til, at hjemmelavede gaver er bedst, eller at det er upersonligt at købe julegaver – der er stress nok i julen, så der skal ikke være noget dårlig samvittighed fra mærkelige blogindlæg.

Lækkert og moderigtigt overtøj

Hvorfor bruge tid på at lave noget selv, når der allerede findes så uendeligt stort et udvalg af tøj, som allerede er færdigt? Giv en gave, der glæder og varmer, og læg en Global Funk flyverdragt under juletræet. Du kan selvfølgelig også vælge en Neo Noir kjole eller en af de mange smarte Neo Noir jakker.