En julekalender for de voksne

Julen er lige rundt om hjørnet. Når det er jul, er det tid til forkælelse, af dem vi holder af, men det er også vigtigt at huske sig selv. Det kan man gøre på mange måder. Julen er en travl tid, så derfor kan det være vigtigt at trække stikket en gang imellem, så man undgår at blive stresset. Der er mange forskellige traditioner forbundet med julen men en af de ting, som går igen i mange hjem, er traditionen med en julekalender. Alle har mulighed for at få en julekalender, da der bliver vist op til flere i fjernsynet. 24 afsnit fordelt på 24 dage. Nedtællingen til den store dag, hvor man skal hygge med sine nærmeste, god mad, danse om juletræ og gaver.

En december med Gin & Tonic

Julen er en god tid, og ingen bliver nogensinde for gammel til at have en julekalender. Julekalendere kommer i mange forskellige slags former. Hvis man er voksen, er det muligt at få en julekalender med spiritus. Hvis man er til Rom, Whisky, Gin eller Portvin, så er der en julekalender lige netop til dig. Hvis du elsker Gin og vælger en julekalender med det, vil man få 24 forskellige slags gin, i forskellige former og fra forskellige lande. Det kan dog anbefales, at man anskaffer lidt Tonic. På denne måde kan du gøre din december bedre med en Gin & Tonic.

En julekalender til alle

Der findes så mange forskellige slags julekalendere, at det kan være svært at vælge. Det skal dog siges, at man ikke kun behøver at have en julekalender, det er tilladt at have alle dem, man ønsker, både børn som voksne. Julen er for alle. Så glæd en af dine kære med en julekalender – det kan både være spiritus men også chokolade. Udvalget er uendeligt.