Få en god sommerdag i haven

Kan du også godt lide at se venner og familie, så kan det være en god idé at invitere til en sommerdag i haven. Så kan I hygge jer sammen og nyde vejret og den friske luft.

I kan finde på nogle fælles aktiviteter, så I kan have det sjovt sammen. Der er masser af muligheder, for at finde på noget som både børn og voksne kan være fælles om.

Underholdning for store og små

Alt efter hvordan I er sat sammen aldersmæssigt, så kan I spille forskellige spil. Det kan fx være stigegolf, fodboldturnering eller kroket. Hvis det ikke er blæsevejr, kan I spille badminton eller noget lignende. Der er ikke noget som en lille konkurrence, der kan få snakken og de gode grin i gang.

Når først de voksne har deltaget i legen til at starte med, fortsætter børnene ofte den gode leg bagefter. Og på den måde skaber det plads til, at de voksne senere kan sidde og snakke over en kold øl eller måske et glas rosévin.

På de meget varme dage kan det være en idé at puste et badebassin op eller køle lidt af i poolen, hvis man har sådan en.

Afslut dagen med grillmad og bål

Efter en dejlig dag i haven kan det være hyggeligt at slutte af med at lave aftensmad på grillen og spise sammen. Tilbehøret er måske forberedt i forvejen, og på den måde kræver maden ikke så meget i nuet. Der kan hurtigt grilles nogle bøffer og måske pølser til børnene.

Når det bliver mørkt, kan I lave et bål, så børnene kan grille snobrød eller skumfiduser. Hvis ikke I har et bål sted, er det smart at købe et bålfad. Det fylder ikke særlig meget, og man kan rykke det rundt, alt efter hvor man vil sidde. Det er den perfekte afslutning på en rigtig hyggelig dag.