Rensning af havefliser

Rensning af havefliser giver smukke resultater

Rensning af havefliser giver ikke blot en smuk terrasse, men det sikrer dem også mod fremtidige alge-, mos- eller pestangreb. Det giver fliserne deres oprindelige farve tilbage og forlænger levetiden på dem. 

Rensning af havefliser af professionelle fagfolk

Det er professionelle fagfolk der foretager rensning af havefliser. De sørger for at alger og andre grimme belægninger fjernes fra dine havefliser. Det er professionelt og specialfremstillet udstyr der benyttes til rensningen. Det sikre at dine overflader ikke lider overlast under rensningen.

 

Endvidere benytter de sig af miljøgodkendte rensningsmidler, som ikke er skadelige for dine fliser, andre overflader, planter eller andre omkringliggende ting. Det har kun en kemisk reaktion mod algerne og de andre belægninger, som gør dine overflader grimme. Den kemiske reaktion slår ganske enkelt belægningerne ihjel, da rensningsmidlet trænger helt ned i rødderne.

Rensning af havefliser i tre simple processer

Rensning af havefliser foregår i tre simple processer, som ikke kan står alene. Herunder kan du læse kort om processerne.

 

  1. Første del af processen er en overflade rensning. Hvor der påføres et rensningsmiddel. Efter det har siddet i et stykke tid, bliver det vasket af med en lavtryksrenser. Lavtryksrenseren skåner alle type overflader og er specialtfremstillet til opgaven.
  2. Anden del af processen er desinficeringen. Det er skummiddel der påføres havefliserne, hvorefter det skal trække lidt. Dette slår de overskydende belægningerne. Derefter renses overfladerne efter.
  3. Sidste del af processen er imprægnering. Det er en nano transparent imprægnering, så overfladerne bevarer deres oprindelige farve. Imprægneringen sprøjtes ud over overfladerne, som lægger sig som en hinde. Det forhindre fremtidige belægninger på dine havefliser og andre overflader.

 

Grunden til at du ikke kun kan nøjes med en afrensning af fliserne, selvom du allerede der vil se tydelige resultater. Skyldes at dine fliser er sårbare og de fremstår ubeskyttet over for algeangreb. Derfor anbefales det at dine overflader bliver imprægneret.