Hvad koster det at hulmursisolere et hus

Hvad koster det at hulmursisolere et hus

Hvad koster det at hulmursisolere et hus, afhænger af omfanget af isoleringsarbejdet og det benyttede isoleringsmateriale. Men som udgangspunkt skal du regne med 200 kr. pr. m2 inkl moms på isoleringsmaterialet.

Et gratis tjek viser, hvad koster det at hulmursisolere et hus

Det er muligt at benytte sig af at gratis tjek af huset, som flere isolerings virksomheder udbyder. Har laver de en grundig undersøgelse og opmåling af huset. Bagefter får du en grundig gennemgang af hele undersøgelsen. Her vil du blive informeret om huset skal og kan efterisoleres, hvilket isoleringsmateriale de anbefaler, samt prisen for at få huset hulmursisoleret. 

 

Endvidere giver de dig et overblik over, hvor meget besparelse du vil opleve på varmeregningen fremadrettet. Ud fra det kan du få et indblik i, hvornår din investering er betalt tilbage. Ved nogle huse er der selvfølgelig større gevinst end ved andre, grundet alder på huset og isolerings omfanget. 

Fordelene ved at hulmursisolere et hus

I sidste ende kan det ikke betale sig, at lade være med at hulmursisolere. Det er en mindre investering der er betalt tilbage indenfor et ganske overskueligt tidsrum. Efterfølgende kan de penge du får i overskud fra varmeregningen lægges til side til rejser sydpå eller andet.

 

Husets indeklima bliver også forbedret ved, at lade hulmuren blive efterisoleret. Varmen fordeler sig bedre og der kan holdes på varmen. Du vil ikke mærke kuldebroer i huset, som specielt kan opleves ved vinduer og døre i ældre huse.

 

Overvejer du at sælge dit hus, så har husets energimærkning lige fået et nøk op. Det er noget kommende køber bemærker. At huset er blevet efterisoleret, indeklimaet er i top og der er besparelser på varmeregningen er noget kommende købere vil være vilde efter. Endvidere skal de ikke tænke det ind i budgettet, da det allerede er gjort for dem, derfor kan huset og sælges for flere penge.