Fiks de små fejl i dit hjem

Intet hjem er perfekt. Ligegyldigt hvor nøje planlagt bebyggelsen af en grund er, vil der næsten altid være en ting eller to, som man som beboer senere fortryder sit valg af eller andet. Mange af disse fortrydelser kan der dog med blot en lille indsats rettes op på, så man kommer så tæt på idealet som muligt.

Slip af med kalk i dit drikkevand

I Danmark lider mange af, at deres drikkevand er forkalket, fordi vores undergrund er ekstremt kalkholdig. Det er ikke alle, der bare trækker på skulderen over dette. Det er da heller ikke det, man drømmer om – at man står med et næsten hvidt glas vand, fordi det er fyldt med kalk. Dette kan du afhjælpe med et blødgøringsanlæg – få mere info. Der er egentlig intet galt med kalk; Det er nærmere synet, der skræmmer folk, når de sigter efter et gennemsigtigt vandglas.

Installér gulvvarme

Det er at beskrive som alt andet end rart, når man om morgenen vågner, sætter sig op og som det første møder et iskoldt gulv. Derfor er gulvvarme for mange at præferere. Det er nemt at fikse problemet med kolde gulve. Det eneste, det kræver, er, at der er penge til det. Det er jo ikke gratis, men hvis det er vigtigt nok for familien, er gulvvarme en luksus til de i forvejen kolde vintermorgener.

Pilleovn som alternativ til brændeovn

Det er både hyggeligt og opvarmende at have en brændeovn i stuen. Problemet er bare, at det forurener og koster store pengesummer hvert år. En udmærket erstatning er en pilleovn. Den er langt mere miljøvenlig, og desuden er den billigere end en brændeovn. Den kan endda være rimelig højteknologisk. Bl.a. kan nogle pilleovne styres med en fjernbetjening eller en mobiltelefon. Nemmere bliver det altså ikke at forene hygge, miljøhensyn og opvarmning af hytten.