Komfort er højeste mode på hjemmekontoret

Moden skifter som bekendt hver eneste sæson – men én ting har virkelig sat sig fat i modebilledet i det seneste år. Vi har i høj grad arbejdet hjemmefra, holdt møder over Zoom og generelt været meget mere hjemme end vi plejer, og det har virkelig sat sit præg på modebilledet, som nu i stedet for ubehageligt stramme jeans har større fokus på komfort og behagelig påklædning, som både kan bruges til hygge, hjemmearbejde, hjemmeskole og en tur i det lokale supermarked. Alle de store danske og internationale brands har lavet deres egen udgave af det komfortable, imens andre blot har set et kæmpe boom i populariteten af allerede eksisterende items. Vi har her samlet nogle af de mest populære, komfortable items, som vi for alvor har taget til os i denne tid.

GABBA chinos

I denne tid har mænd skiftet jeans og habitbukser ud med nogle mere komfortable bukser, som både fungerer til fritid, fest og kontorarbejde. Vi taler naturligvis her om GABBA chinos, som for alvor har komfort i højsædet og findes i et utal af farver og mønstre. Det er bukser, som har masser af stretch og således både passer til en lang dag på hjemmekontoret, hygge på sofaen og en rask tur til supermarkedet. Det er også bukser, som passer til det meste – både t-shirts og sweatshirts til afslapning og hygge og skjorter til zoom-møder og kundebesøg. Det er simpelthen de perfekte bukser til hvad som helst.

Only Poptrash

Kvinder har i høj grad også skiftet ubehagelige, tætsiddende jeans ud med mere behagelige bukser, som kan bruges til det meste. Der er her tale om Only Poptrash bukser, som fås i et utal af farver og modeller, så der er noget for enhver smag. Det er også bukser med masser af stretch, høj talje og bindebånd, som komfortable til både sofahygge, hjemmearbejde, hjemmeskole og gåture. Alt efter farve og mønster passer de også til stort set alt, både bluser, tunikaer og kjoler.

Loungewear

Loungewear har også for alvor fundet vej ind i modebilledet – og her taler vi om både joggingbukser, sweatshirts og endda strikssæt til kvinder. Det er som om at hele verdenssituationen har gjort det acceptabelt at prioritere komfort frem for alt andet – uanset om man kun er derhjemme eller også skal ud at handle, holde zoom-møder eller lignende. Joggingtøj er blevet socialt acceptabelt i alle henseender, og det